#FashionHackers: Personalitzar la teva roba mai havia estat tant fàcil!

Posted by in | 0 comments

  • Price: 0 €
  • Date: mar, Feb 26, 2019 - sáb, Mar 02, 2019
  • Time: 09:00 - 16:30
  • Venue: La Farga L'Hospitalet
  • Location: YOMO 2019

#FashionHackers

Programació i treball artesanal es donaran la mà al taller #FashionHackers, l’activitat del programa Spark Girls per a l’edició del YoMo 2019.

La creativitat i l’autoexpressió seran les puntes de llança d’una activitat que busca despertar l’interès de les nenes per l’STEAM i combatre l’escletxa digital i científica de gènere.

Al taller Fashion Hackers les nenes aprendran a programar-se elles mateixes un dispositiu interactiu amb el que es podran “vestir” i anar a la moda. Gràcies a les diferents opcions de programació i a les diverses tècniques d’expressió plàstica i artística, el taller planteja la personalització constant i l’estimulació de la creativitat.

L’activitat comença al FASHION SPACE, l’armari on podrán escollir el disseny de samarreta que més els agradi; després passaran pel HACKER SPACE, l’espai on podran programar la peça a partir de diferents interactivitats i personalitzar-la fent servir plaques Micro:bit i leds; un cop programada la samarreta, accediran al CREATIVE SPACE, on tindran materials i tècniques d’expressió plàstica a l’abast per afegir a la seva composició. Per últim, l’activitat finalitza al TRANSMEDIA SPACE, l’espai destinat a la comunicació. En aquest hi haurà un photocall on les nenes podran fer-se una foto incorporant els accessoris que més els agradin i compartir-la penjant-la al seu propi Instagram.

Treball col·laboratiu i desenvolupament de la creativitat us esperen al YoMo amb #FashionHackers.

No us ho podeu perdre!

#yomo2019 #sparkgirls #gendergap #girlsintech #girlspower #wereabletechnology

 

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *