Art i tecnologia es donen la mà a #FashionHackers

Posted by on 22/02/2019

Art i tecnologia es donen la mà a #FashionHackers

El compte enrere ha començat!

El festival YoMo 2019 es celebra la setmana vinent a Barcelona, i des de Spark Girls estem ultimant tots els detalls per al #FashionHackers, un taller dissenyat per Monday Innovation Lab i Niueduca per a despertar l’interès de les nenes per l’STEAM.

En aquest taller les nenes podran experimentar amb la tecnologia i desenvolupar la seva creativitat alhora que dissenyen les seves pròpies peces de roba a partir de la programació i diferents tècniques d’expressió plàstica i artística.

El nostre stand interactiu comptarà amb 4 espais diferenciats on les nenes podran experimentar amb la programació i desenvolupar la seva creativitat en l’àmbit de la indumentària, tot creant les seves peces de roba totalment personalitzades.

Empatitzar amb elles i posar el focus en els seus interessos i en el seu moment maduratiu  ens permet aprendre i ens ajuda a donar un pas endavant en la lluita contra l’escletxa digital i científica de gènere.

Estem impacients i emocionades per veure com reaccionen les nenes i com s’involucren en una activitat que busca fer accessible l’art i la tecnologia a tothom.

 

Descarrega aquí la nota de premsa

20190215_Nota de premsa_Spark Girls_Fashion Hackers_GRN

#yomo2019 #sparkgirls #gendergap #girlsintech #girlspower #wereabletechnology

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *