La comunitat internacional Smothie Innovators es suma a les Spark Girls

Posted by on 24/02/2018

La comunitat internacional Smothie Innovators es suma a les Spark Girls

Smothie Innovators és una comunitat d’innovació formada per membres d’arreu del món amb una gran diversitat d’habilitats i bagatges formatius que té l’objectiu de dissenyar el present per a construir un millor futur en l’educació i que busca el canvi social a través de la innovació humana.

Aquesta comunitat utilitza, adapta i combina metodologies com Design Thinking, Lego® Serious Play®, gamificació, intel·ligència artificial, neuropsicologia, Agile i teatre d’improvisació per a crear productes, serveis i experiències que generin un impacte social, sempre amb el focus centrat en les persones.

Els Smoothie Innovators són la primera comunitat a unir-se a la causa de les Spark Girls organitzant per al YOMO l’activitat: Intel.ligència Artificial: vine a descobrir què passa dins el cervell d’un robot

En aquest taller, les nenes i els nens jugaran plegats per a descobrir com és possible que els robots d’última generació puguin reconèixer objectes, quin tipus d’intel·ligència té un robot i com funciona aquesta intel·ligència.

A la primera part del taller es farà un gran joc de preguntes i respostes per posar a prova la intuïció sobre els diferents tipus d’intel·ligència, que portarà els infants a descobrir la intel·ligència artificial, a saber com funciona el nostre propi cervell, com és una neurona i com la natura ens inspira per a crear nous invents i a innovar. Aprendran com un robot pot sentir les emocions i reconèixer objectes.

A la segona part del taller aprendran amb les mans i de manera creativa a prototipar el cervell d’un robot que reconeixerà imatges. Es construirà una xarxa de neurones biològiques a través d’un puzle, i es prototiparà una xarxa de neurones artificial amb materials molt senzills, descobrint com funciona la intel·ligència bàsica d’un robot.

Finalment, mitjançant un joc de col·laboració, interactiu i instructiu simularan, amb el seu propi cos, el procés d’aprenentatge del cervell d’un robot seguint tot el viatge des d’un objecte fins a que el robot identifiqui de quin objecte es tracta.

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *