Realitat virtual amb Immersium Studio

Posted by on 24/02/2018

Realitat virtual amb Immersium Studio

La startup Immersium Studio, especialistes en realitat virtual, està preparant una activitat per al seu taller de Spark Girls al YOMO 2018 anomenada Visita l’estació espacial internacional amb realitat virtual!

En aquesta activitat les nenes, els nens i els docents faran una visita a l’Estació Espacial Internacional mitjançant realitat virtual. És una activitat col·laborativa on hauran d’interactuar entre ells i amb aspectes de la realitat virtual utilitzant continguts orientats cap als àmbits científics.

Es faran petits grups de 3 a 5 nens i nenes i, mitjançant l’ús de Google Expeditions, unes cardboard (visor per a smartphones fet de cartró que es col·loca davant dels ulls) i un ordinador portàtil per grup, començaran el viatge a l’estació espacial internacional. Els facilitadors de l’activitat explicaran dades clau per entendre el contingut que s’està experimentant i faran preguntes que els participants hauran de resoldre.

El disseny de l’activitat està pensat per propiciar el treball col·laboratiu mitjançant l’ús de les tecnologies i obre vies d’apropament de les nenes i els nens cap als estudis científics, utilitzant noves tecnologies actuals com la realitat virtual o realitat augmentada.

 

Submit a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *